Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Скропишева О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Скропишева О. В. 
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин різної природи на якість підготовки лляної мички [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 624.148 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гнідець В. П. 
Дослідження застосування препарату ЕПАА для малозсідаючого оздоблення вовняних тканин [Електронний ресурс] / В. П. Гнідець, О. В. Скропишева, Ю. М. Гнідець // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 1. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 385.839 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гнідець Ю. М. 
Дослідження застосування поліамідних полімерів для малозсідаючого оздоблення вовняних тканин [Електронний ресурс] / Ю. М. Гнідець, О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2014. - № 1. - С. 123-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 293.66 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Скропишева О. В. 
Удосконалення технології підготовки лляних текстильних матеріалів [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 1. - С. 131-135. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 370.708 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Скропишева О. В. 
Використання методу мікрокристалоскопічного аналізу для ідентифікації харчових та технологічних добавок у харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 183-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.083 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Скропишева О. В. 
Дослідження впливу умов технологічної обробки апельсинових соків на вміст аскорбінової кислоти [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 1. - С. 150-158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.946 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Субботіна Н. Є. 
Дослідження впливу технологічних умов опорядження на фізико-хімічні властивості вовняних тканин [Електронний ресурс] / Н. Є. Субботіна, О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 1. - С. 159-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 459.899 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Скропишева О. В. 
Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, В. А. Лисенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 896.118 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Кулігін М. Л. 
Розробка технології суміщеного відбілювання і фарбування при низькій температурі целюлозовміщуючих тканин [Електронний ресурс] / М. Л. Кулігін, О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, О. Я. Семешко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 4. - С. 146-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_4_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 405.213 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Скропишева О. В. 
Використання сенсорних та фізико-хімічних методів аналізу для визначення якості молока [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 1. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 408.773 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Скропишева О. В. 
Сучасні методи визначення речовин, що запобігають мікробному псуванню молока [Електронний ресурс] / О. В. Скропишева // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 150-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 481.939 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Кулігін М. Л. 
Дослідження впливу структуроутворювачів, загущувачів, вологоутримуючих агентів на консистенцію плодово-ягідного морозива (Частина 2) [Електронний ресурс] / М. Л. Кулігін, О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2019. - № 2(1). - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2019_2(1)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 620.675 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Гнідець В. П. 
Дослідження впливу складів гелей на основі альгінату та водорозчинних полімерів на їх реологічні властивості [Електронний ресурс] / В. П. Гнідець, Ю. М. Гнідець, О. В. Скропишева, О. М. Смоліна // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2014. - № 4. - С. 65-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2014_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 552.244 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського